Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (4.13 secunde)
De asemenea, seful statului a semnat decretele de inaintare la gradul de viceamiral cu trei stele, in retragere, pentru contraamiralii in retragere Petru Anghel, Constantin Iordache si Ilie Stefan, toti din Ministerul Apararii.
Stolojan este urmat de Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, de senatorul de Brasov Nicolae Vlad Popa, Funeriu Daniel Petru, cercetator la Universitatea Tehnica din Munchen, Herman Fabini, fost senator liberal din Sibiu, Cristi Mircea din Timisoara, Barbu Ion din Suceava, Vatafu Teodor Catalin, Vasile Pruteanu din Neamt si Oros Catalin Dinu din Dambovita.
Secretarul general al Partidului Verde, Radu Munteanu, a declarat jurnalistilor ca AER este dispusa sa coopteze si Partidul Ecologist Roman, condus de Petru Lificiu, dar asteapta ca acesta sa se hotarasca "daca va merge cu domnul Becali sau nu".
Prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Petru Trifan, caracterizeaza intreaga discutie privind motiunea PSD drept o "joaca de-a motiunea", care nu mai surprinde pe nimeni.
Opozitia critica opozitia Cele mai tari declaratii i-au apartinut in aceasta ultima saptamana prim-vicepresedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Petru Trifan, care nu vede cu ochi buni motiunea social-democrata si s-a cam suparat pe cei care au condus cel mai mult tara de la Revolutie si pana in zilele noastre.
Primarul din Oradea, Petru Filip, se afla pe podium, printre favoriti, iar Blaga a dat asigurari ca cei care candideaza in aceasta toamna pentru Parlamentul European vor merge mai departe si la alegerile din 2009.
In ceea ce priveste lista democratilor, printre persoanele propuse de acestia se numara Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase, Petru Filip, Monica Iacob Ridzi, Marian-Jean Marinescu, Maria Petre, Rares Niculescu, Marian Zlotea, Sebastian Bodu.
Deputatul liberal Emil Strunga a participat, alaturi de deputatul galatean Petru Lificiu, la a doua conferinta internationala pentru energii regenerabile, care a avut loc la Bonn, in perioada 19-21 noiembrie.
Filip Petru - 52 ani. Profesia: Inginer 4. Iacob-Ridzi Monica - 30 ani. Profesia: Economist, jurist 5. Marinescu Marian Jean - 55 ani.
Pe langa acestia se mai numara deputatul democrat Constantin Petrea, care are ultima declaratie de avere datata 20 decembrie 2006, urmat de deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, care a semnat ultima declaratie pe 28 decembrie 2006, si de senatorul PSD Viorel Stefan, care a intreprins ultima oara aceasta activitate pe 31 decembrie 2006, in timp ce deputatul Petru Lificiu, proaspat membru al PD-L, a semnat ultima declaratie de avere pe 6 ianuarie anul trecut.
Cel mai "descurcaret" Printre cei care au stiut sa faca un ban cinstit din investitiile imobiliare se numara deputatul PD-L, Petru Lificiu care detinea, la inceputul anului trecut, cinci terenuri cumparate la Corbeanca, Campulung Moldovenesc, Glina, Vlasca si Predeal si cinci locuinte achizitionate, in familie, la Bucuresti, si una la Busteni, care aduc cea mai mare parte din veniturile familiei.
Aceeasi parere o are si prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene a PNG-CD, Petru Trifan, care spune ca partidul din care face parte nici nu vrea sa auda de schimbarea datei alegerilor locale..
Proaspatul membru al PD-L, Petru Lificiu, face parte din Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic. Are 10 luari de cuvant in plen, cinci declaratii politice, sase propuneri legislative, si a fost sustinatorul a patru motiuni, pe cand era deputat independent.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Plutonul de mijloc Pe o linie nici ascendenta, dar nici descendenta se afla ceilalti parlamentari galateni, Dan Nica, Aurel Nechita, Viorel Stefan, Paul Pacuraru si Petru Lificiu, care nu s-au remarcat prin niciun fel de extreme, la niciun capitol in activitatea din cea de-a doua sesiune parlamentara a anului trecut, motiv pentru care tindem sa credem ca anul acesta vor incerca sa schimbe cat de cat situatia.
Foarte aproape de acesta se situeaza si noul sau coleg de partid, Petru Lificiu, care a semnat o astfel de declaratie cam in aceeasi perioada a anului trecut.
Orasul Targu-Bujor Stefan Arfire (PSD) Neculai Cudalbeanu (PD-L) Barcea Policsenia Taranu (PNL) Relu Popescu (PD-L) Balabanesti Dorin Codreanu (PSD) Fanel Bodia (PC) Balasesti Marian Tonita (PD-L) Vasile Istrate (PSD) Baneasa Grigore Gociu (PD-L) Ion Romeu (PC) Beresti-Meria Mitica Sarghe (PC) Victor Dorobat (PSD) Branistea Marian Adamache (PN-L) Ionel Lepadatu (PSD) Cavadinesti Mihaela Bourceanu (PSD) Aurel Florea (PD-L) Certesti Gheorghe Caraus (PD-L) Culita Danila (PC) Cudalbi Vasile Dodu (PD-L) Antohi Tanasache (PSD) Cuza-Voda Danut Codrescu (PNL) Neculai Oprea (PSD) Draganesti Gheorghe Gainaru (PD-L) Liviu Condrache (PNL) Draguseni Iancu Muntianu (PNL) Neculai Boza (PC) Foltesti Alexandru Dinu (PNL) Lenuta Munteanu (PSD) Ghidigeni Eugen Tabacaru (PC) Valeriu Cotan (PSD) Independenta Viorel Tarbuc (PC) Ene Costica (PSD) Liesti Iulian Bot (PNL) Nicolae Misu (PD-L) Mastacani Costica Ivan (PD-L) Ilie Danut (PC) Munteni Virgil Arghiri (PNL) Petru Poenaru (PD-L) Namoloasa Adrian Rasmerita (PSD) Florica Chirila (PD-L) Pechea Iancu Boldea (PNL) Gheorghe Ilie (PD-L) Piscu Mihaita Musca (PSD) Stefan Vlad (PC) Poiana Trofim Tudor (PSD) Maricel Hulea (PC) Rediu Fanel Mihai (PC) Gheorghi Buruiana (PD-L) Scanteiesti Ghiorghe Bute (PSD) Iulian Ciprian (PNL) Smardan Costica Stroia (PSD) Neculai Botezatu (PD-L) Smulti Costica Gafton (PC) Costica Jiglau (PNL) Tulucesti Petrica Bratu (PD-L) Florica Bogatu (PC) Vanatori Costel Manolachi (PSD) Sicuta Murgu (PNL) Varlezi Stefan Patriche (PC) Octavian Mardare (PSD) Vladesti Eracli Drujescu (PNL) Dumitru Dumitrascu (PSD)
Acesta este urmat de colegul sau democrat-liberal, deputatul Petru Lificiu, care a completat ultima oara o astfel de declaratie la 16 ianuarie 2007, iar deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, s-a achitat ultima oara de aceasta datorie la 10 mai 2007.
Totodata deputatul Petru Lificiu se poate lauda cu 11 luari de cuvant in plen si sapte propuneri legislative in ultimii patru ani.
De remarcat este si declaratia deputatului democrat-liberal Petru Lificiu, care si in 2007 a continuat sa inregistreze venituri din investitii imobiliare si inchirieri, dar care se poate lauda si cu bijuterii in valoare de 15.000 de euro, picturi celebre in valoare totala de 10.000 de euro, bunuri pe care le mosteneste de la an la an si a caror valoare a ramas cam aceeasi.
google-analytics.com